Lovendegem

Woning

bar 638 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Zeer goed gelegen ruime open bebouwing met magazijn en zonnepanelen!

Zeer goed gelegen ruime open bebouwing met magazijn en zonnepanelen:
De woning is recent kwaliteitsvol gerenoveerd rekening houdend met de huidige isolatienormen.
Bij het betreden van de woning overvalt u een gevoel van warmte en gezelligheid, mede dankzij het gebruik van authentieke duurzame materialen zoals parket en natuursteen. De glazen deur in loodglas tussen de inkomhall en de leefruimte is een echte eyecatcher. Na de inkomhall treft u een ruime open leefruimte met zithoek en inbouwhaard, een volledig geïnstalleerde open keuken, praktische berging en kelder met alle nutsvoorzieningen. Het tussenverdiep omvat een mooie badkamer met ligbad, douche, toilet en lavabo. Op de bovenverdieping treft u vier volwaardige slaapkamers met nog een gerieflijke zolder. De gunstige georiënteerde tuin en overdekt terras nodigen uit om te barbecueën.
Bijzondere troef is het grote achterliggend magazijn (±100m²) met geïsoleerd atelier of bureelruimte. Tezamen met het woongedeelte de ideale stek voor een zelfstandige of hobbyist. Dankzij de zonnepanelen op het magazijn (exclusief certificaten), kan u nog jaren genieten van gratis elektriciteit.
U treft alle dagelijkse noden in de onmiddellijke omgeving en de nabijgelegen invalswegen en openbaar vervoer maken van het woon-werkverkeer geen dagelijkse sleur. Bovendien kan u genieten van klein beschrijf, bel dus snel naar Gunther 0478/77 05 22, voor een eerste kennismaking…


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in