Lochristi

Woning

bar 1 052 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Ruime woning, rustig gelegen met veel mogelijkheden

Op een steenworp van de dorpskern in Lochristi treft u deze ruime woning aan op een breed, rechthoekig perceel grond van 1052 m2. De woning biedt rondom heel veel mogelijkheden (zwembad, terrassen,…)
Bij het binnenkomen van de woning ontdekt u meteen de grote inkomhal waarlangs zowel living als keuken toegankelijk zijn. Het valt meteen op dat natuurlijk licht prominent aanwezig is in de woning. De enorme oppervlakte van living en eetplaats ademt rust uit en biedt u een waaier aan indelingsmogelijkheden.
Er zijn 2 slaapkamers aanwezig in de woning. Een derde kamer doet momenteel dienst als berging. Door de enorm grote garage, kan een deel ervan gebruikt worden als berging, waardoor een derde slaapkamer kan worden gecreëerd. Verder is er een gerieflijke badkamer met ligbad en lavabo.
Het dak van de woning werd in 2009 vernieuwd en geïsoleerd. Op deze werken is nog een garantiecertificaat van toepassing tot mei 2039.

De woning is omgeven door een verzorgde tuin met bovendien plaats voor 4 tot 5 wagens en een privatief terras aan de zijkant. Daarbovenop kunnen extra zaken worden aangebouwd zoals zwembad, poolhouse, zonneterras, tuinhuis,…
Een residentieel en rustig gelegen woning op een groot perceel grond in een gemeente met uitstraling. Een unieke kans in deze prijscategorie.

Aarzel niet en neem contact op met Floris via het nummer 0476 330 322 of floris@cornelis-partners.beBereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in