Lochristi

Koning Albertlaan 24 B

€ 419 000

Woning

bar 254 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Perfect onderhouden, zuidgerichte woning

Uw contactpersoon: Floris: 0476 330 322. Op een boogscheut van centrum Lochristi, in een verkeersarme en doodlopende straat vindt u deze prachtige, energiezuinige woning. De inkomhal met gastentoilet geeft links toegang tot een rustgevende leefruimte waar de living en de eetgelegenheid als 1 groot geheel zijn ingericht. De volledig geïnstalleerde keuken nodigt meteen uit voor een gezellig ontbijt in alle privacy. Van daaruit heeft men toegang tot een berging en nog een extra berging+wasplaats, die aansluit op de grote, inpandige garage. Het geheel verbindt met een zuidgeoriënteerd, groot terras/tuin via grote raampartijen. Het terras is voorzien van een luifel van 7.5m bij 3.5m, en wordt elektrisch bediend, een grote troef in de warme zomermaanden. In de tuinberging van 3m op 4m kan allerlei werkmateriaal opgeborgen worden. De volledige woning is voorzien van alarm en rookmelders op de bovenverdieping.

Via de trappenhal heeft u toegang tot 4 ruime slaapkamers en een oogstrelende badkamer. De badkamervloer is afgewerkt in vochtwerend materiaal. Ook in de nachthal is nagedacht over een aangename lichtinval. Alle slaapkamers zijn voorzien van op maat gemaakte muggenramen. Alle ramen zijn – zowel boven als beneden – in aluminiummateriaal afgewerkt.

Het geheel ligt in een omgeving die rustig en geluidsarm is, op 500m van winkels en centrum ligt, voldoende parkeergelegenheid biedt en uitnodigt om veilig per fiets of te voet het centrum te bereiken.

Laat u verleiden door deze opportuniteit en contacteer vandaag Floris via het nummer 0476 330 322 of per mail: floris@cornelis-partners.be


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in