Lembeke

Woning

bar 254 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Prima gelegen charmante instapklare gezinswoning met drie slaapkamers, zonnige tuin en garage

Nabij de Lembeekse bossen treft u deze uiterst goed gelegen gezinswoning met drie slaapkamers, een verzorgde tuin en een afzonderlijke garage met extra parkeergelegenheid voor de deur. De woning is in de loop der jaren gerenoveerd en is instapklaar. U treft op het gelijkvloers de inkomhal, een volledig geïnstalleerde keuken, een gezellige woonkamer met zicht op de tuin en een praktische wasplaats en berging. Op de eerste verdieping wordt u verrast door drie ruime slaapkamers en een verzorgde badkamer met douche.
Op korte afstand treft u de meest courante dagelijkse noden en voorzieningen (openbaar vervoer, school, kinderopvang, warenhuizen,…). De nabij gelegen expressweg E34 Antwerpen - Knokke en de R4 zorgen voor aangenaam woon-werkverkeer.
Zoekt u een instapklare gerieflijke gezinswoning met drie volwaardige slaapkamers, veel bewoonbare oppervlakte, tuin en garage aan een eerlijke verantwoorde prijs en dit alles op een topligging? Stop met zoeken en maak vlug een afspraak voor een bezichtiging op de enige kijkdag die doorgaat op zaterdag 2 februari. De vermelde prijs is een vanaf-prijs, bel Gunther 0478/77.05.22.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in