Lembeke

Woning

bar 461 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Mooi verzorgde en recent gerenoveerde gezinswoning met 4 slaapkamers, tuin en garage

Nabij het dorpscentrum van het pittoreske Lembeke treft u deze uiterst goed gelegen gezinswoning met vier slaapkamers, een mooie zonnige tuin en een afzonderlijke garage. De woning genoot in 2015 van een grondige renovatie. Deze woning biedt u al het hedendaags comfort. Het gelijkvloers omvat een inkom, een ruime living met eetplaats, een volledig geïnstalleerde luxueuze keuken, een praktische berging/wasplaats en een overdekt terras. Boven wordt u verrast door vier volwaardige slaapkamers, een moderne badkamer met douche en toilet en een bruikbare zolderruimte. De woning wordt verwarmd met een energiezuinige cv op aardgas en het volledige gelijkvloers beschikt over vloerverwarming.
Op korte afstand treft u de meest courante dagelijkse noden en voorzieningen (openbaar vervoer, school, kinderopvang, warenhuizen,…). De nabij gelegen expressweg E34 Antwerpen - Knokke en de R4 zorgen voor prima woon-werkverkeer.
De uitstekende ligging, vier slaapkamers, de instapklare toestand en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding maken van deze woning een unieke opportuniteit. Op zaterdag 24/11 bent u na afspraak van harte welkom voor een bezichtiging. De vermelde prijs is een vanaf prijs. Voor alle inlichtingen bel Gunther 0478/77.05.22.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in