Landskouter

Woning

bar 435 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Nieuwbouwwoning met luxueuze afwerking!

Deze energiezuinige woning is gebouwd volgens het ‘geothermie’ principe (jarenlang geen kosten voor verwarming, koeling en warm water) met als referentie een warmtepomp Nibe. De vloerverwarming verspreid over de ganse woning, biedt een onevenaarbaar comfort.
De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, living met luxueus geïnstalleerde open keuken, bureau, ruime berging en garage met elektrische poort. Het schrijnwerk met driedubbele beglazing omvat elektrische bedienbare rolluiken met afstandsbediening. Op de volwaardige bovenverdieping wordt u verrast door drie mooi afgewerkte ruime slaapkamers en twee Luxueuze badkamers met toilet. Een vaste trap brengt u naar een ruime geïsoleerde zolder met diverse mogelijkheden.
De volledige woning is voorzien van een gesofisticeerd alarmsysteem en branddetectie.
Buiten treft u een volledig aangelegde tuin met terras en een kwaliteitsvol houten bijgebouw met carport. De duurzame omheining biedt u de nodige privacy en achteraan heeft u een prachtig zicht op een bos.
U bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van alle belangrijke invalswegen en autostrade, alsook het openbaar vervoer is vlakbij.
Vermijd de dure btw op nieuwbouw en laat u verrassen door deze perfect afgewerkte instapklare nieuwbouwwoning met veel bewoonbare oppervlakte en klein beschrijf!!!
Laat deze unieke kans niet aan u voorbij gaan en plan een bezoek via Gunther 0478/77.05.22.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in