Heusden

Muizendries 27

€ 419 000

Woning

bar 970 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

Goed onderhouden woning met oprit, dubbele garage en tuin.

BELANGRIJK : Alle bezoeken vinden plaats onder de nodige veiligheidsvoorschriften, waarbij we zeker de social distancing en de hygiënemaatregelen moeten naleven! Zie onze website of klik hier

Bent u op zoek naar een charmante woning op een rustige locatie? Dan is dit de ideale woning voor u! Deze villa is goed onderhouden, biedt vele mogelijkheden, maar moet opgefrist worden.

Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaire kast, komt u binnen in een lichtrijke leefruimte met openhaard. Van uit de living hebt u rechtstreekse doorgaan tot het zonnige terras en de prachtige tuin. Verder loopt u door naar de ingerichte keuken, 2 slaapkamers en de badkamer met inloopdouche. De woning beschikt over een dubbele garage, een droge praktische kelder en een geïsoleerde zolder die vele mogelijkheden bieden.

TROEF = DE LIGGING: de woning ligt in een groene, residentiële verkaveling. Op fietsafstand van het gezellige dorp Heusden, met verschillende scholen, winkels en openbaar vervoer. Via de R4 hebt u onmiddellijk aansluiting met de E17 en de E40.

Kortom: deze woning biedt veel ruimte en heeft veel potentieel, maar kan een opfrisbeurt gebruiken.

Voor een bezoek of meer informatie: bel Marianne 0478 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in