Heusden

Woning

bar 65 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Leuke, instapklare woning met 1 slaapkamer, ideaal gelegen in het centrum van Heusden.

In de Tramstraat, treffen wij op huisnr 74, een instapklaar interessant handelspand tevens voorzien van een recent gerenoveerde woonst. Het gebouw biedt verder nog tal van mogelijkheden en kan voor diverse activiteiten uiterst geschikt zijn.
Indeling: langs de voorkant van het gebouw heb je de ingang tot de gelijkvloerse praktijkruimte (doet tot op heden dienst als dokterspraktijk), ruime berging en een apart toilet. Via de traphall komt men terecht op de eerste verdieping die toegang heeft tot de privé-woonst. Hier treffen wij de leuke leefruimte met nieuwe pas geïnstalleerde open keuken (samen 40 m²). Op de tweede verdieping bevindt zich de ruime slaapkamer (25 m²) en badkamer (met douche, lavabomeubel, toilet, ingebouwde kasten voor extra bergruimte).
Dakterras mogelijk. Overal hoogrendementsbeglazing. Nieuwe warmtepomp en airco. Dit pand is ideaal gelegen in Heusden, vlakbij alle winkels, scholen, bushalte en vlotte verbindingen naar R4/E17/E40. Dit gebouw is een absolute aanrader voor ondernemers, op zoek naar een praktijk, een kantoor of een handelsruimte met woonst. Voor meer info of bezoek, contacteer Inge GSM 0477/57 47 68.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in