Heusden

Woning

bar 631 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers op 631m²

Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, op 631 m² grond, gelegen in een landelijk groene en rustige omgeving.

Indeling: GELIJKVLOERS: Hall met toilet, L-vormige lichtrijke leefruimte met open keuken en aanpalende separate ruime wasplaats of koele berging en garage. VERDIEP: 3 slaapkamers, bureel en een ruime badkamer.

Deze duurzame woning wordt gebouwd met superieure kwaliteitsmaterialen en door aannemer die met ISO – 9001 – Kwaliteitscertificaat heeft.

De afgebeelde woningen gelden als voorbeeldmodellen. U kan zelf Uw persoonlijke bouwstijl, indeling en alle materiaalkeuzes bepalen.

Voorschriften: perceelbreedte ca 26,40 m, gevelbreedte max. 12 m, kroonlijsthoogte max 6 m en dakhelling max 45°. Eventueel 2 de garage, ( max. 20 m2 ) te bouwen in zone voor bijgebouwen.

PRIJS: SLEUTEL – OP - DE - DEUR VOOR HET TOTAALPROJECT: € 295 162,- voor het model in bleke gevelsteen met vooruit uitspringende garage in donkergrijze steen en € 287 534,- voor het model zonder garage. Deze prijzen gelden exclusief Kosten, BTW en ereloon architect op woningwaarde en op basis van verwarming met aardgas, een kroonlijsthoogte van 5,20m, een dakhelling van 35°, een gunstig dieptesonderingsverslag en excl. registratiekosten en ereloon notaris op grondwaarde.

Wenst U verdere info of een bezoek? Contacteer Maurice 0475/64.08.61.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in