Herzele

Woning

bar 300 m²
bar 2
bar Neen
bar Ja

Verzorgde gezinswoning met 2 ruime slaapkamers op 3are

VERKOCHT OP DE BEZOEKDAG op ZONDAG 4 MAART 2018 na AFSPRAAK. Bel snel naar Karin: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62. Deze woning vinden we in de Hoogstraat nr.42 in Herzele, op wandelsafstand van het centrum en op de grote verbindingswegen naar Zottegem en Gent. De woning werd voorzien van een nieuwe keuken, de bodem van de zolder werd geïsoleerd, er is een nieuwe elektrische verwarmingsketel voor het warm water en de elektriciteit is conform. Het EPC: bedraagt 515kWh/m², maar dateert van voor de hiervoor vermelde verbouwingswerken
Via de inkomhal met open trap komen we in de gezellige leefruimte met dubbel raam dat uitkijkt op een groot terras. Aansluitend vinden we de nieuwe keuken met gezellige ontbijtplaats. Achter de keuken bevinden zich de badkamer met apart toilet en de berging. Achter de berging bevindt zich nog een extra bergruimte/hobbyruimte van 40m2. Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers. De zolderruimte kan extra worden ingericht.
Naast de woning bevindt zich een poortje dat rechtstreeks toegang geeft tot de zuidgerichte tuin.
TROEVEN: KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK, langs vlotte verbindingsweg, openbaar vervoer en centrum op wandelafstand, bodem zolder super geïsoleerd, verwarming op aardgas, volledig vernieuwde elektriciteit, dubbele beglazing en rolluiken.
DIT IS DE IDEALE STARTERSWONING! Doe uw bod vanaf deze prijs op de bezoekdag.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in