Herzele

Woning

bar 350 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Grote nieuwbouwwoning met tuin en garage!


Deze perfect afgewerkte nieuwbouwwoning kent zijn gelijke niet omwille van zijn bewoonbare oppervlakte, comfort en afwerkingskwaliteit. Zoals de voorgevel laat vermoeden is er een ruime inpandige garage. Via de inkomhall met afzonderlijk toilet, betreden we de zeer ruime living met open keuken en een mooi zicht op de tuin. De hyper-geïnstalleerde keuken vraagt om te kokkerellen en heeft aanpalend nog een extra berging. De woning wordt verwarmd met een energiezuinige centrale verwarming op aardgas in combinatie met vloerverwarming. Uiteraard is de woning volledig geïsoleerd volgens de wettelijke normen.
Mooi verdeeld over de twee verdiepingen treft u drie ruime slaapkamers en maar liefst drie badkamers, allen onberispelijk afgewerkt met duurzame materialen. Dit laatste gegeven geldt trouwens voor het geheel van de woning. Deze nieuwbouw heeft een unieke prijs/kwaliteitsverhouding. De eigendom wordt verkocht onder het BTW-stelsel, hetgeen impliceert dat de verkoop wordt uitgesplitst in een grondaandeel (10 % registratierechten) en een constructiewaarde (21% BTW).
Vooraleer u beslist om voor een nieuwbouwwoning te kiezen, moet u deze eigendom echt hebben bezocht, bel Karin 054/670380


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in