Herzele

Tolstraat 10

€ 469 000

Woning

bar 915 m²
bar 5
bar Ja
bar Ja

Zeer ruime herenwoning op rustige locatie!

Deze prachtige herenwoning is gelegen vlakbij het dorpsplein en het kasteel van steenhuize en is voorzien van een volledige afgewerkte tuin. Bij het binnenkomen geeft hal toegang tot enerzijds de living met aansluitend de keuken. Anderzijds is er toegang tot een tweede kleinere leefruimte en een ruimte die kan gebruikt worden als bureau of wasruimte. Tevens is er ook nog een apart toilet voorzien en is er de toegang naar de kelder.
De woning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers en 1 badkamer met ligbad en douche. De zolder is nog verder in te richten als hobbykamer.
De herenwoning beschikt over een mooi afgewerkte tuin met tuinhuis, zithoek en serre. Achteraan de woning is er een aangenaam terras dat uitzicht biedt over de volledige tuin. Aansluitend aan de woning is er ook nog een ruime garage die ruimte geeft voor minstens 2 auto’s.
De woning is tevens bekend als beschermd dorpsgezicht. Gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied. Voor meer info of een bezoek, contacteer Dries op 0478/66.27.59


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in