Herne

Edingsesteenweg 28 Bus A

€ 356 000

Woning

bar 785 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Ruime open bebouwing op perceel van 7are85ca

Langs de Edingsesteenweg in Herne wordt deze grote woning op een perceel bouwgrond van 7are85ca gebouwd. De vlotte verbindingsweg en het landelijke zicht achteraan zijn de ideale combinatie. De woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 278m2 (inclusief kelderverdieping en dubbele garage) en wordt in zeer degelijke materialen afgewerkt én is voorzien van alle comfort.
Indeling:
- Gelijkvloers met inkom, apart toilet en vestiare, ruime leefruimte met praktische keuken, wasplaats/berging en bureel/extra slaapkamer. De dubbele garages bevinden zich onder de woning, in de volwaardige kelderverdieping van 100m2.
- Verdieping met nachthal, 4 slaapkamers en badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet.
De afgebeelde woning geldt enkel als voorbeeld, u kan de plannen, de gevel en de materialen volledig naar jouw smaak aanpassen.
SLEUTEL-OP-DE-DEUR : € 226 000 (exclusief keuken)
RUWBOUW WINDDICHT: € 150 200
GRONDWAARDE: € 130 000
Prijzen exclusief BTW en ereloon architect op woningwaarde en exclusief verkooprechten en ereloon notaris op grondwaarde.
Contacteer snel Karin voor meer info en een prijsbestek op maat: 054/67 03 80.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in