Haasdonk

Woning

bar 220 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Strakke energiezuinige HOB (NB-woning) op toplocatie in Haasdonk

Vlakbij het pittoreske dorpsplein van Haasdonk treft u deze laatste leuke en moderne HOB te koop met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuin op 220 m². Deze ééngezinswoning maakt deel uit van een kleinschalig en rustig gelegen woonerf in groene omgeving aan de autovrije Peerkenswegel. De toegang is voorzien langs het Pastoor Verwilghenplein.
Indeling: via de inkomhal komt u binnen in de leefruimte met veel lichtinval en volledig ingerichte open keuken, een praktische berging (met aansluiting voor wasmachine en droogkast) en gastentoilet. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en apart toilet.
Deze NB-woning kan zowel ruwbouw-winddicht (oplevering voorzien 09/2020) als volledig afgewerkt (voorzien eind 2020) aangekocht worden. Afwerking gebeurt enkel met kwaliteitsvolle materialen en volgens eigen keuze van keuken, badkamer, vloeren,... Energiezuinig owv de aanwezigheid van een ventilasiesysteem D, CV op gas en zonnepanelen. Mogelijkheid bestaat om een gerieflijke ruime garage bij te kopen (17500 € excl verkooprechten op grond 7.500 € en excl BTW op constructie 10.000 €).
Prijzen woning:
Grondwaarde: 125.000 € (excl verkooprechten 10%)
Ruwbouw-winddicht: 100.000 € of volledig afgewerkt: 165.000 €
Constructiewaarde prijzen excl. BTW
Voor meer info of bezoek, contacteer Inge 0477/57 47 68 of mailtje naar ingedb@cornelis-partners.beBereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in