Haaltert

Woning

bar 177 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Karaktervolle herenwoning

Deze prachtige herenwoning is gelegen in de Ninovestraat 57 te Haaltert. Op een boogscheut liggen alle grote verbindingswegen (oprit E40 Aalst richting Brussel/Gent/Oostende) en winkels, school liggen heel nabij.

Deze goed onderhouden en degelijke woning is mits renovatie om te toveren tot een echt pareltje!! Ook de vele authentieke elementen maken dit een bijzondere woning (o.a hoge plafonds en deuren, mooie lambriseringen). De ramen werden eind 2011 reeds vernieuwd (dubbele beglazing). Het dak is in perfecte staat (reeds vernieuwd) en is voorzien van een onderdak.

In de inkomhal met open trap komen we via een dubbele deur in de leef- en dinerruimte. Via de inkomhal bereik je ook de ruime leefkeuken die via grote ramen zicht geeft op de overdekte binnenkoer van 100m². Deze kan perfect als groot terras met groene zone worden ingericht. Achter de keuken bevindt zich een vernieuwde badkamer met douche, lavabomeubel en toilet. De inkomhal geeft ook toegang tot een degelijke kelder.

Op de eerste verdieping is er een tweede badkamer met bad, lavabo en toilet en er zijn twee ruime slaapkamers. Met de vaste trap kom je op de ruime zolderverdieping waar ook extra kamers kunnen worden voorzien.

Naast de woning bevindt zich een kleine garage.

Dit is een absolute TOPPER!!!

Bel gerust naar Karin voor een afspraak: 0468/12.68.62!


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in