Geraardsbergen

Woning

bar 400 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Volledig gerenoveerde woning op rustige locatie

Bel naar Katrien voor een bezoek: 0473/42 76 99
In dit pareltje is het gezellig vertoeven. We vinden deze halfopen bebouwing in de Ninoofsestraat 95 te Idegem, op het einde van een doodlopende straat. De woning werd grondig gerenoveerd, wat resulteert in een gunstig EPC van 290kWh/(m2 jaar). De dakisolatie en de recente spouwmuurisolatie hebben hiertoe o.a. bijgedragen.
Op het gelijkvloers is er een inkomhal, een ruime leefruimte met open keuken en een luxe-badkamer met toilet. Via de dubbele glazen deur kom je op het overdekt terras met landelijk zicht. Een tweede terras loopt naadloos over in de perfect onderhouden tuin met praktische bergingen. Op de verdiepingen zijn er 4 slaapkamers en een apart toilet.
TROEVEN: volledig gerenoveerd, landelijke ligging, vlotte bereikbaarheid naar de grote invalwegen, op wandelafstand van het station van Idegem, centrale verwarming, elektriciteit conform, spouwmuren geïsoleerd, vernieuwde dubbele beglazing, volledig onderkelderd, gezellige terrassen en tuin, aangelegde oprit voor meerdere wagens, zonnepanelen die het volledige verbruik dekken …

Wenst u alvast een kijkje? Klik hier voor onze virtuele tour. https://www.nodalview.com/xy5rUGdy7AwQf7mDtZKpJDcSBereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in