Geraardsbergen

Verbondenenstraat 31

€ 398 000

Woning

bar 479 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Zeer ruime woning met tuin en garage

Bel naar Karin voor een bezoek: 0468/12 68 62.
Deze gezellige halfopen bebouwing vinden we in de Verbondenenstraat 31 te Overboelare. De nieuwbouwwoning is zeer energiezuinig, wat resulteert in een gunstig EPC van 143kWh/(m2jaar).
Er zijn drie verdiepingen en een zolderruimte die eventueel ook nog als extra leefruimte kan worden voorzien. Op het gelijkvloers van deze bel-etagewoning hebben we de inkomhal, de ruime garage voor 2 wagens en veel bergruimte. De grote, lichtrijke leefruimte met open keuken en veranda bevindt zich op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping heb je drie mooie slaapkamers, een dressing en een badkamer met bad, douche en dubbel lavabomeubel.
TROEVEN: vlotte verbinding naar het centrum, de scholen, station en openbaar vervoer, landelijk zicht, ruime bewoonbare oppervlaktes, stevige structuur, dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, elektriciteit conform, zonneboiler, airconditioning, ingemaakte kasten, onderhoudsvriendelijke tuin, kwaliteitstuinhuis, afgesloten gezellig terras, garage voor twee wagens en extra staanplaats naast de woning, …


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in