Geraardsbergen

Woning

bar 360 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

LUXUEUZE NIEUWBOUW

Aankoop onder registratierechten; GEEN BTW bij te betalen.

Word jij de eerste bewoner van deze halfopen bebouwing? Bel dan snel naar Karin voor meer info en een afspraak: 0468/12 68 62
In de Burgemeester Van Liefferingstraat 42 te Schendelbeke vinden we deze prachtige nieuwbouw. De rustige ligging is een absolute troef. Op enkele minuutjes wandelen ben je aan het station van Schendelbeke en de grote verbindingswegen liggen in de omgeving.

Op het gelijkvloers is er een inkomhal met open trap en apart toilet, een zeer grote leefruimte met volledig ingerichte kwaliteitskeuken en inbouwgashaard. Uiteraard ontbreekt de praktische berging niet.
Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad, lavabomeubel en toilet. Op de geïsoleerde zolderverdieping werd er reeds een laminaatvloer voorzien.

De vermelde prijs is een indicatieprijs.

TROEVEN: nog niet bewoond geweest, aankoop onder registratierechten, rustige ligging en op wandelafstand van het station én in de nabijheid van de grote verbindingswegen, zéér energiezuinig (E-peil 45), ruime bewoonbare oppervlaktes, afgewerkt in kwalitatieve en duurzame materialen, aangelegd terras en afgesloten tuin met groot tuinhuis, vergunning voor carport afgeleverd, …


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in