Geraardsbergen

Woning

bar 1 083 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Instapklare villa met twee garages op 10are 83ca

Bel naar Karin voor een afspraak: 0468/12 68 62
Langs de Groteweg nr. 379 te Geraardsbergen vinden we deze prachtige, authentieke villa. Ze werd gebouwd in 1955, kreeg een mooie update, maar met behoud van veel authentieke elementen.

Via de ruime inkomhal die doorloopt naar de achterdeur kom je in de lichtrijke leefruimte. Naast de keuken met ingebouwde kasten treffen we een eerste badkamer. De grote garage bevindt zicht in de woning. In de zuidgerichte tuin vertoef je in een oase van rust. Via de privéweg krijgen we toegang tot de tuin en de tweede vrijstaande garage. De woning is onderkelderd en is via de privé-weg langs de tuin toegankelijk. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een tweede badkamer.

TROEVEN: de grote invalswegen, centrum en station liggen in de onmiddellijke omgeving, veel lichtinval, authentiek art-deco/vintage karakter, toegang naar tuin en extra garage via privé-weg, zuidgerichte tuin met landelijk zicht, nieuwe ramen met dubbele beglazing, vernieuwde centrale verwarming met condensatieketel,…Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in