Geraardsbergen

Woning

bar 758 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Gezellig landhuis op 7are 58ca

Bel naar Karin voor een afspraak: 0468/12 68 62
Deze woning vinden we in Gelategem 14 te Geraardsbergen, in het hartje van de Vlaamse Ardennen Het handelscentrum van Brakel (7min) en Geraardsbergen (5min) liggen in de onmiddellijke omgeving. Bovendien ligt het openbaar vervoer op wandelafstand. De woning werd grondig gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen.
Op het gelijkvloers loopt de gezellige leefruimte naadloos over in de volledig geïnstalleerde moderne keuken met daarnaast een praktische berging/wasplaats. Op de verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer met toilet, douche en lavabomeubel. De grootste slaapkamer kan eenvoudig worden opgesplitst in twee slaapkamers.De woning heeft twee grote terrassen in duurzaam hout met verzicht over de velden. Doe uw bod vanaf deze prijs.
TROEVEN: landelijke omgeving, vlot bereikbaar, bushalte op wandelafstand, moderne keuken, veel bergruimte, conforme elektrische installatie, veel lichtinval, dubbele beglazing, geïsoleerd dak, authentieke vloeren en balken, gezellige tuin die rust uitstraalt, …


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:



U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in