Geraardsbergen

Woning

bar 80 m²
bar 3
bar Neen
bar Neen

Stevige op te frissen stadswoning met gezellig terras en veel ruimte

Deze op te frissen woning vinden we in de Buizemonstraat nr. 5 in Geraardsbergen, op wandelafstand van de markt en het handelscentrum. Alle scholen liggen in de onmiddellijke omgeving. De woning heeft een stevige structuur en biedt heel veel mogelijkheden.
Via de inkomhal met open trap en apart toilet komen we in de lichtrijke leefruimte. Aansluitend vinden we de keuken met vaste kasten en alle toestellen: kookfornuis, dampkap, oven, frigo en dubbele wasbak. Via de keuken kom je op het zonnige terras op de binnenkoer, waar het aangenaam vertoeven is in alle privacy. Er is een extra terrasberging voorzien.
Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers en een badkamer met grote douche, lavabo, kasten én toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de derde zeer ruime slaapkamer én een extra ruimte waar een vierde slaapkamer kan worden voorzien.
TROEVEN: op wandelafstand van de markt, het winkelcentrum, scholen, stevige structuur, veel ruimte, centrale verwarming op gas, gezellige binnenkoer, …
Bel snel naar Karin voor meer info en een bezoek: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in