Geraardsbergen

Woning

bar 60 m²
bar 3
bar Neen
bar Neen

Moderne stadswoning met 3 slaapkamers en unieke binnenkoer

BEZOEKDAG op zaterdag 19 mei 2018 na AFSPRAAK.
Bel snel naar Karin: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62 en KOOP NU REEDS AAN HET VERLAAGDE REGISTRATIETARIEF!
Deze gezellige stadswoning vinden we in de Gentsestraat nr. 218 in Geraardsbergen, op wandelafstand van het centrum en het station en toch in de omgeving van alle grote verbindingswegen. De woning werd volledig vernieuwd en heeft de waarde van een nieuwbouw. EPC: 241kWh/m².
Via de inkomhal komen we in de gezellige en lichtrijke leefruimte met open trap. Aansluitend vinden we de volledig geïnstalleerde keuken met aparte berging. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer, een moderne badkamer met douche, lavabomeubel, ligbad én een apart toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich de tweede en de derde slaapkamer.
Via de grote ramen kom je op het aangelegde terras op de binnenkoer, waar het aangenaam vertoeven is in alle privacy. Er is een extra terrasberging voorzien.
TROEVEN: op wandelafstand van openbaar vervoer, station, scholen en het winkelcentrum, dak volledig vernieuwd en super geïsoleerd, centrale verwarming op aardgas met hoogrendementsketel, volledig vernieuwde elektriciteit, extra isolerende beglazing, afwerking in kwalitatieve materialen, aansluitingen TV en internet, gezellige binnenkoer, …
Doe uw bod op de bezoekdag vanaf deze prijs.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in