Geraardsbergen

KAREL LODEWIJK DE LENSSTRAAT 1

€ 330 199

Woning

bar 438 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Statige halfopen bebouwing op 4are38ca NIEUWBOUW

In Overboelare op de hoek van de Zavelstraat met de Karel Lodewijk de Lensstraat wordt deze mooie cottage-woning gebouwd. De woning wordt in zeer degelijke materialen afgewerkt en is voorzien van alle comfort.
De totale bewoonbare oppervlakte van de voorbeeldwoning bedraagt 139m²: breedte 7m en diepte 12m op het gelijkvloers en 9,1m op de verdieping. De kroonlijsthoogte bedraagt 5,6m. Er is ook een volwaardige zolderverdieping die kan worden ingericht als extra slaap-/hobbykamer.
Indeling:
- Gelijkvloers met inkom en apart toilet, ruime leefruimte met open keuken, wasplaats/berging en garage. De garage bevindt zich hier in de woning, maar naast de woning wordt ook een carport toegestaan. Op die manier creëert u in de woning een extra leefruimte voor bureau of slaapkamer van 17m2.
- Verdieping met nachthal, 3 slaapkamers en dressing, badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo én toilet.
De afgebeelde woning geldt enkel als voorbeeld, u kan de plannen, de gevel en de materialen volledig naar jouw smaak aanpassen.
SLEUTEL-OP-DE-DEUR : € 174 199 (exclusief keuken)
RUWBOUW WINDDICHT: € 113 000
GRONDWAARDE: € 156 000
Prijzen exclusief BTW en ereloon architect op woningwaarde en exclusief verkooprechten en ereloon notaris op grondwaarde.
Contacteer snel Karin voor meer info en een prijsbestek op maat: 054/67 03 80 of 0468/12.68.62


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in