Geraardsbergen

Meirbroekstraat

€ 343 000

Woning

bar 397 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Moderne villa in rustige omgeving op perceel van 3are 97ca!

Moderne villa in rustige omgeving op perceel van 3are 97ca

TOPPER! Bel Karin voor meer info: 054/670380
In Moerbeke in de Meirbroekstraat wordt op een perceel van 397m² deze ruime open bebouwing gebouwd. De woning wordt in zeer degelijke materialen afgewerkt en is voorzien van alle comfort.
De totale bewoonbare oppervlakte van de voorbeeldwoning bedraagt 185m² met een breedte van 10m en diepte van 8,37m, inclusief uitsprong van de garage. Ook hier kan de garage worden weggelaten en worden vervangen door extra kamer of bureau; er kan dan achteraf voor een carport worden geopteerd, gelijk met de perceelgrens
Indeling gelijkvloers: inkomhal met rechts trap, rechtdoor apart toilet en links naar de grote leefruimte van 28m² en aparte keuken van 9m². Naast de keuken is er tevens een berging voorzien. De garage heeft een oppervlakte van 15m².
Indeling verdieping: nachthal met apart toilet, 3 slaapkamers: 12m²,12m²,9m² en aparte dressing (6,6m²), badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo (8m²)
De afgebeelde woning geldt enkel als voorbeeld, u kan zelf uw eigen persoonlijke inbreng hebben in zowel de bouwstijl, bouwoppervlakte, indeling als alle materiaalkeuzes
Voorschriften : perceelbreedte 19,8m, max. gevelbreedte 11,8m, bouwdiepte max. 8,37m, zijdelinkse bouwstrook van 3m links en 5m rechts. De hoogte van de woning gemeten tussen het peil van de gelijkvloerse vertrekken en de bovenkant van de kroonlijst bedraagt maximaal 5.5 m.
SLEUTEL-OP-DE-DEUR- woning : € 219 000 (exclusief keuken)
GRONDWAARDE: € 124 000
Prijzen exclusief BTW en erelonen architect op woningwaarde en exclusief verkoopkosten en erelonen notaris op grondwaarde.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in