Geraardsbergen

Meirbroekstraat

€ 302 100

Woning

bar 205 m²
bar 5
bar Neen
bar Ja

Ruime halfopen bebouwing in rustige omgeving!

Ruime halfopen bebouwing in rustige omgeving!
TOPPER! Bel Karin voor meer info: 054/670380
In Moerbeke in de Meirbroekstraat wordt op een perceel van 205m² deze ruime halfopen bebouwing gebouwd. De woning is zeer solide en voorzien van alle comfort.
De totale bewoonbare oppervlakte van de voorbeeldwoning bedraagt 150m² met een breedte van 8m en diepte van 9.12m.
Indeling gelijkvloers: inkomhal met rechts apart toilet, rechtdoor naar leefruimte met open keuken (40m²). Het grote raam links is een extra kamer/bureau (18m² en toegankelijk via de leefruimte).
Indeling verdieping: ruime nachthal, 4 slaapkamers: 9m²,9m², 9m², 17m² met dressingruimte, apart toilet en badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo (7m²)
Bovendien is er nog een ruime zolder, waar eventueel nog extra kamers zouden kunnen worden voorzien.
De extra kamer op het gelijkvloers kan perfect worden omgevormd tot garage, maar op het perceel bestaat de mogelijkheid om een carport naast de woning te voorzien gelijk met de perceelsgrens.
De afgebeelde woning geldt enkel als voorbeeld, u kan zelf uw eigen persoonlijke inbreng hebben in zowel de bouwstijl, bouwoppervlakte, indeling als alle materiaalkeuzes
Voorschriften : perceelbreedte 11m, max. gevelbreedte 8m, bouwdiepte max. 9,12m, zijdelinkse bouwstrook van 3m. De hoogte van de voorgevel bedraagt 4.64 m en de achtergevel maximum 5.5 m. De geplande woning zal onder hetzelfde gabariet opgericht worden wat betreft kroonlijsthoogte, nok en dakhelling in voorgevel zoals de links aanpalende woning.
SLEUTEL-OP-DE-DEUR- woning : € 215 000 (exclusief keuken)
GRONDWAARDE: € 87 100
Prijzen exclusief BTW en erelonen architect op woningwaarde en exclusief verkoopkosten en erelonen notaris op grondwaarde.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in