Gentbrugge

Woning

bar 116 m²
bar 4
bar Neen
bar Ja

Ruime verzorgde woning met 4 slpks en stadstuin op toplocatie in Gentbrugge!

Op écht een topligging in Gentbrugge treffen wij deze verzorgde woning met 4 ruime slaapkamers en stadstuin. Gelegen in een heel rustige straat, vlakbij het centrum, alle invalswegen (E17 - E40), openbaar vervoer, winkels, scholen, ziekenhuis,...
Het gelijkvloers omvat naast de inkomhal een ruime lichtrijke leefruimte (42 m²) met zicht op de tuin en aanpalend de keuken en badkamer ingericht met inloopdouche, wastafel en toilet.
Op de verdiepingen tellen wij maar liefst 4 ruime slaapkamers (18 - 17 - 12 - 11 m²). Deze stadstuin met ruime bergplaats is zuidgericht en biedt de nodige privacy, rust en ontspanning. Omwille van zijn ligging en potentieel is deze woning een opportuniteit voor milieuvriendelijke gezinnen die zich te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer wensen te verplaatsen. Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan.
Na afspraak met Inge (0477/57 47 68) bent u van harte welkom voor een bezoek aan deze verzorgde woning. De gepubliceerde prijs is een vanaf prijs, dit betekent dat elk bod vanaf vernoemde prijs in overweging genomen wordt.

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in