Gentbrugge

Woning

bar 420 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

Woning met garage op wandelafstand van de Gentbrugse Meersen.

Deze woning is gebouwd door de firma SIBOMAT in 100% houtskeletbouw en is gekenmerkt door zijn typische details in de uitvoering. Zowel de vloeren, tussenverdiepingen, muren als het dak zijn 12 cm geïsoleerd. Beneden en boven ligt overal parket, 22 mm Franse eik. Buitenmuren bestaan uit Canadees Ceder hout en de binnen muren bestaan uit Finse den.

In de inkomhal hebt u een gastentoilet met lavabo, verder loopt u via de glazen deur door naar de grote leefruimte met een speksteenkachel (2016) een bureauhoek. De keuken met eiland en de living hebben grote glaspartijen met rechtstreeks toegang tot het zuid gericht terras. Verder is er een koele berging en een praktische wasplaats/berging.

Boven tellen we 2 slaapkamers met maatkasten (1 kamer met lavabo) en een grote overloop die momenteel dienst doet als bureau. Door het balkon af te sluiten in het jaar 2000 met hoog rendementsglas is er een bijkomende ruimte gecreëerd.

Buiten beschikt u over een gerieflijke garage (incl. alle rekken) een houtberging en een vijver. De oprit is afgesloten met een gegalvaniseerd stalen hekken (2013)

Buiten alle troeven van houtskeletbouw is de ligging een bijkomende troef! Alle scholen, winkels, openbaar vervoer en de Gentbrugse Meersen op wandelafstand.

Voor meer info of een bezoek, bel Marianne: 0478 38 12 88




Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:



U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in