Gentbrugge

Woning

bar 193 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Goed onderhouden woning te Gentbrugge

Deze goed onderhouden woning uit 1978 bevindt zich op fietsafstand van het station van Merelbeke en van Melle vogelhoek en heeft een uiterst goede verbinding met R4/E17/E40, ook het centrum van Gent is vlot bereikbaar.

De woning beschikt over een autostaanplaats en een inpandige garage. Er zijn geen rechtstreekse overburen, aan de overkant van de straat is het arsenaal van de spoorwegen, in dit gedeelte is er geen of enkel rustige activiteit.

Het gelijkvloers omvat een inkomhall met trap en toilet, een garage, een lichtrijke leefruimte met gezellige open haard, een ingerichte keuken, berging en wasplaats. Buiten is er nog een terras en een tuin met tuinhuis.
De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers (6m²- 15m² - 10m²) en een badkamer met ligbad, toilet en lavabo.
De ruime en geïsoleerde zolderverdieping (49m²) is bereikbaar via een uitklapbare zoldertrap. Hier vinden we ook de CV-ketel op aardgas terug. Er bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding naar slaapkamers of hobbyruimte.

Bouwtechnisch gezien is deze woning zeer stevig en oerdegelijk!!! De buitenmuren zijn spouwmuren en de verdiepingen bestaan uit betonnen gewelven. Overal dubbele beglazing in aluminium ramen.

Wil je deze woning ter plaatse beoordelen, maak dan een afspraak met Bart op 0476/42 73 28


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in