Gentbrugge

Woning

bar 151 m²
bar 4
bar Neen
bar Ja

Zeer ruime woning met veel mogelijkheden!

Zeer ruime woning met veel mogelijkheden!

De woning is gelegen centraal gelegen te Gentbrugge. Openbaar vervoer / Station Gentbrugge binnen de 100m en snelle verbinding met E17/E40. Ook scholen,ziekenhuis,winkels en parkje op wandelafstand.

Deze ruimte woning is onderverdeeld in 2 delen. Op het gelijksvloers bevind zich een aparte ingang die toegang geeft tot een grote ruimte onderverdeeld in een gang,toilet,grote living met open keuken ( 71.5m²) en een kamer achteraan. Op deze verdieping is geen badkamer voorzien aangezien deze ruimte dienst deed als kantoor. Dubbele beglazing is aanwezig, verwarming op aardgas. Deze verdieping is volledig gerenoveerd en instapklaar.

Via een andere ingang komen we terecht op de 1ste verdieping. Dit deel van de woning heeft een leefruimte (27m²), afzonderlijke keuken (11m²) met zicht op een terras van 19m², badkamer (3,6m²). Op de 2de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers ( 14m², 10m², 10m²) . Op de 3de verdieping bevind zich een ruime zolder van 45m². Deze zolder kan perfect ingericht worden tot een ruime slaapkamer. Dubbele beglazing aanwezig.

Wenst u verder informatie of een bezoek? Contacteer Thomas : 0489/60.72.30


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in