Gent

Hoogstraat 108

€ 425 000

Woning

bar 158 m²
bar 6
bar Neen
bar Ja

Authentiek herenhuis in Centrum Gent met een stadstuin.

Voor een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88.
Dit is de ideale gezinswoning in het centrum van Gent. Mits een kleine verbouwing en door de grote bewoonbare oppervlakte is de woning geschikt voor een eethuisje, kantoor, vrij beroep en/of deels te verhuren via Air B&B. Zo kan u wonen en werk combineren.
Via de inkomhal met de originele tegels treft u links een studio met badkamer (geschikt voor verhuur via Air B&B) Achteraan is er een gezellige leefruimte, gevolgd door de keuken, apart toilet en het terras met een buiten berging/fietsenstalling.
Op de 1ste verdieping zijn er 2 volwaardige kamers, de badkamer met nieuwe douche en een ruime berging.
Op de 2de verdieping tellen we nog eens 2 kamers en de 3de verdieping is ingericht als een gezellige zolderkamer.
Verder heeft de woning een droge kelder, hoofdzakelijk dubbel glas, CV op aardgas (Bulex 2008), vernieuwd plat dak (30 cm isolatie) en elektriciteit conform AREI t.e.m. 2044!
De huidige kamerverhuur is nu verboden door de stad, alle huur is opgezegd. Mits domiciliëring mag u wel onderverhuren. Er zijn reeds plannen ter beschikking voor eventuele verbouwingen.
Troef: DE LIGGING !!! Centrum Gent! Eigenaars mogen gratis parkeren met hun bewonerskaart. Scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand.
Meer info? Bel Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in