Gent

Woning

bar 140 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Uitstekend afgewerkte burgerwoning op heel rustige locatie

Alweer VERKOCHT! op 1e BEZOEKDAG! Laat u verleiden door een bezoek aan deze woning: Dit is het type afgewerkte burgerwoning dat zijn naam waardig is. Bij binnenkomst wordt u gecharmeerd door de inkomhal die toegang biedt naar alle andere delen van het huis. Ze leidt u naar het intieme hart van de woning, dat vandaag fungeert als living en eetruimte. Ze vormen één harmonieus geheel met de open keuken. Het geheel, met grote super isolerende raampartijen, zorgt dankzij de zuidgerichte en onderhoudsvriendelijke tuin de hele dag voor veel lichtinval. De grote ramen zijn voorzien van elektrische zonnewering.
Via de trap wordt u naar de eerste verdieping geleid, waar men 2 ruime slaapkamers tegenkomt. Daarnaast is er nog de gedetailleerd afgewerkte badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Er is ook een extra ruimte die kan dienen als bergruimte of hobbykamer. Via een tweede trap komt men op de tweede verdieping. Dit verdiep is eveneens perfect afgewerkt en kan meteen gebruikt worden als slaapkamer van 35 m². Er kunnen 2 slaapkamers van gemaakt worden of er kan een andere invulling aan gegeven worden.
Bijzonder rustig en geluidsarm gelegen en toch op een boogscheut van de snelweg en de binnenstad. Een niet te missen kans!
Voor een bezoek kan u steeds bellen met Floris: 0476 330 322 of per mail: floris@cornelis-partners.be


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in