Gent

Woning

bar 156 m²
bar 5
bar Ja
bar Neen

Rijwoning met 5 slaapkamers en een garage!

De woning ligt op 1,5 km van Dok Noord en op 1,5 km van het treinstation Wondelgem. Alle winkels, openbaar vervoer, scholen en invalswegen (R4) in de nabijheid. Via de Meulesteedsesteenweg hebt u toegang tot de woning en de garage en via de Voorhavenlaan hebt u een tweede ingang tot het terras en buiten berging (ideaal voor fietsen, vuilniszakken, enz.)
Indeling 1ste verdiep: inkomhal, gezellige grote leefruimte (35m²), een lichtrijke ingerichte keuken 2012, een bureau/veranda, een 1ste badkamer (massage douche, lavabo en toilet) een garage, ruime berging en een zuidgericht terras met buiten berging en toegang tot de Voorhavenlaan.
Op de 1ste verdieping tellen we een 2de leefruimte, een 2de keuken, een 2de badkamer (ligbad, lavobo en toilet) en een dressing. Alles vernieuwd in 2018.
Op de 2de verdieping tellen we nog eens 4 slaapkamers.
Verder beschikt de woning over een droge kelder en een zolder die nog kan ingericht worden. Deze woning heeft dus veel ruimte en biedt nog vele mogelijkheden. Ideaal voor grote/samengestelde gezinnen, kangeroe woning, burelen, kinderopvang, ….
Gedane werken: 2 nieuwe keukens geplaatst, elektriciteit conform AREI t.e.m. 26/04/2044, hoofdzakelijk PVC ramen met dubbel glas, verwarming op aardgas, nieuwe dakgoten (2015).
Troef: je kan max. 30.000€ ontvangen van Stad Gent voor renovatie werking die je maar hoeft terug te betalen wanneer je de woning opnieuw zou verkopen. Neem snel een kijkje op www.gentknaptop.be of je in aanmerking komt.
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in