Gent

Woning

bar 310 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers op een rustige ligging te Gent.

IN OPTIE!!!
Deze totaal vernieuwde woning beschikt over alle moderne wooncomfort die men
de dag van vandaag kan verwachten; bij het binnenkomen komen we aan de lichtrijke living (30m²) die zicht geeft op de open keuken (11m² ). In 2005 werd hier bovenop nog eens een veranda van 30m² bijgebouwd die de ideale overloop geeft naar de tuin; deze kan zelf volledig geïntegreerd worden met de keuken tijdens die warme zomerdagen; airco is reeds voorzien. Eveneens op het gelijkvloers vinden we nog de 1ste badkamer die bereikbaar is via de gang alsook de steeds handig garageruimte! (14m²)
Op 1ste verdieping vinden nog een 2de badkamerruimte alsook 3 slaapkamers (15m²,11m² & 7m²). De zolder is reeds volledig afgewerkt doch nog niet bereikbaar via een vaste trap ( genoeg mogelijkheden hiervoor )
De kwaliteit van materialen en verbouwing is ook doorgetrokken naar de reeds aangelegd tuin, waar we zowel een nieuw tuinhuis vinden alsook genoeg ruimte om die gezellige zomeravonden door te brengen.
Inclusief zijn de zonnepanelen deze geven nog +/-10.000€ aan premies voor de totale duurtijd van 12 jaar, de elektriciteit is conform verklaard als de isolatienormen zijn nog steeds hedendaags. Kortom deze woning is van A tot Z afgewerkt met den nodige smaak en dit op een zeer bereikbare doch uitzonderlijk rustige ligging in het Gentse. Klein beschrijf is voorlopig nog mogelijk, indien in aanmerking!

Voor een bezoek contacteer Alex Casteels: 09/274.15.54 of via Alex@cornelis-partners.be

HR-beglazing – CV op aardgas – totaal renovatie – 3 slaapkamers – zonnepanelen – klein beschrijf


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in