Gent

Woning

bar 98 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Statige en energiezuinige gezinswoning met 4 slaapkamers en garage te Gent.

Deze woning bevindt zicht vlakbij de site Ekkergem te Gent en werd reeds in 2009 grotendeels gerenoveerd; zo vinden we reeds centrale verwarming op aardgas die doorgetrokken is tot de bovenste verdieping met de vernieuwde hoogrendementsketel. Er is overal dubbele beglazing voorzien als eveneens isolatie naar de hedendaagse waarde, dit geeft de uitzonderlijk lage epc score van 197 Kwh/m². De elektriciteit is gekeurd en vernieuwd in 2010 ( conform attest ) dit bij het plaatsen van de zonnepanelen, deze bieden aan de nieuwe eigenaar nog premies van 350€ & 250€ in totaal goed voor een teruggave van 9800€! op de totale looptijd.
Bij het binnenkomen merken we direct de hoge plafonds en het ruime gevoel die in woning heerst, er is de gezellige leefruimte ( 30m² ) die aansluit naar de keuken (18m²) met zicht op de gezellige zuid-west georiënteerde stadstuin. (25m²)
Achteraan de stadstuin komen we in de aansluitende garage terecht die eveneens toegankelijk is via de Peerstraat.
Boven vinden we nog 4 ruime slaapkamers ( 21m²,13m²,20m² & 15m² ) met alsook de badkamer op de eerste verdieping () sommige zaken dienen nog opgefrist te worden maar de belangrijkste zaken zijn reeds aangepakt.

Kortom indien deze aantrekkelijke gezinswoning u kan bekoren; neem dan contact op met Alex Casteels: 0487/410.892 of 09/274 15 54 of via Alex@cornelis-partners.be

CV aardgas – Dubbele beglazing – stadstuin met garage – 4slkp’s – zonnepanelen en premie incl.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in