Gent

Woning

bar 82 m²
bar 4
bar Neen
bar Ja

Verzorgde rijwoning met 4 slaapkamers en stadstuintje.

BEZOEKDAG OP ZATERDAG 15 APRIL VANAF 10U! GRAAG TELEFONISCH BEVESTIGEN OP 0478/77.05.22.
Verzorgde rijwoning met 4 slaapkamers en stadstuintje. Het centrum van Gent bevindt zich op wandelafstand. Diverse buurtwinkels bereikt u te voet of met de fiets. De Rietstraat is gelegen in een zeer aangename kindvriendelijke buurt met talrijke vernieuwende stadsprojecten in de onmiddellijke omgeving. Het Rabotpark ligt in uw achtertuin en is momenteel volop in expansie.
Op het gelijkvloers treffen we een gezellige woonkamer, opgesplitst in twee ruime kamers met veel lichtinval en zicht op de tuin. Aanpalend is er een praktische vernieuwde keuken en achterliggende badkamer. Het stadstuintje met een gezellig terras is zuidelijk georiënteerd en wordt begrensd door een ruime stalling.
Via de centraal geplaatste vaste trap bereiken we de eerste en tweede verdieping, waar we op elk verdiep worden verrast door twee mooie ruime slaapkamers. Het schijnwerk is vernieuwd en omvat een onderhoudsvriendelijk PVC omkadering met isolerende beglazing, hetgeen samen met de overige isolatie resulteert in een gunstige EPC waarde.
Kan deze ideaal gelegen stadswoning met vier slaapkamers en gezellig stadstuintje u bekoren, neem dan snel contact op met Gunther 0478/77.05.22 voor een eerste kennismaking of vrijblijvend bezoek.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in