Gent

Woning

bar 160 m²
bar 4
bar Neen
bar Ja

Opbrengsteigendom met 3 wooneenheden gelegen in de Forelstraat, centraal gelegen in Gent

Charmante burgerwoning bestaande uit 2 verhuurde appartementen en 1 studio.
Op het gelijkvloers (88m2) bevindt zich de gemeenschappelijke inkomhal en een te renoveren appartement bestaande uit 2 ruime kamers met hoge plafonds en marmeren schouwen, keuken en eetplaats, berging en apart toilet. Aansluitend is er een aangenaam terras en tuin met een praktische tuinberging (12m²).
Het appartement (84m2) op de 1e verdieping bestaat uit een ruime en lichtrijke leefruimte met plankenvloer en toegang tot een klein terrasje aan straatzijde, 1 slaapkamer, eetplaats, geïnstalleerde keuken en badkamer met douche, lavabo en wc.
De recent gerenoveerde studio (54m2) op de 2e verdieping omvat een leef/slaapruimte, geïnstalleerde keuken, badkamer met douche en lavobo, apart toilet.
De mogelijkheid bestaat tot het bijmaken van kamers op de zolderverdieping, ter uitbreiding van de studio. Op de verdiepingen is er reeds dubbele beglazing. Er zijn 3 afzonderlijke huisnummers.
Uitstekende ligging vlakbij winkels, stadscentrum, scholen, universiteit, openbaar vervoer en talrijke verbindingswegen. Ideaal voor studerende kinderen.
Voor meer inlichtingen en/of bezoek, contacteer Inge GSM 0477/574768


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in