Gent

Woning

bar 85 m²
bar 4
bar Neen
bar Neen

Volledig gerenoveerde rijwoning met 4slpk’s en mogelijkheid tot koer van 18m²

Mooie gezinswoning in een rustige buurt nabij verschillende belangrijke invalswegen. De woning werd in 2014 totaal gerenoveerd van CV op aardgas tot en met een volledig nieuw dak en bijkomstige isolatie, eveneens de elektriciteit en het schrijnwerk werden vernieuwd. Op de benedenverdieping genieten we van een optimale lichtinval en een zeer ruime leefruimte met zicht op de vernieuwde keuken, tevens vinden we ook aansluitend een ruime bergplaats waar genoeg ruimte is voor wasmachine/droogkast en stockage ( Er is ook de mogelijkheid om de bergruimte terug om te vormen naar een koer van maar liefst 18m² enkel indien dit uitdrukkelijk gevraagd wordt) Tussen de 2verdiepingen door vinden we de praktische badkamer met douche en een dubbele lavabo. De eerste verdieping telt 2 ruime slaapkamers ( 12m² en 16m² ) en op de volgende verdieping opnieuw 2 gelijkaardige ruime kamers.
Het huis is perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een instapklare woning in een rustige buurt. Bel snel voor een afspraak naar Alex Casteels: 0487/410.892 of via Alex@cornelis-partners.be
KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK!! TOTAAL VERNIEUWD!! 180m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE!!! 4 SLPKAMERS !! MOGELIJKHEID TOT KOER VAN 18m²!!


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in