Gent (9000)

Proefhoevestraat 3

€ 920 000

Woning

bar 2 290 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Authentieke villa met praktijk, atelier en prachtige tuin.

Deze villa is prachtig gerenoveerd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. U komt de villa binnen via de imposante hal met de authentieke eiken trap, gevolgd door een ingerichte praktijkruimte met wachtzaal (beiden voorzien van airco) en een toilet. Patiënten/klanten kunnen langs een 2de deur naar buiten zodat de privacy gerespecteerd blijft.
De gezellige leefruimte (60 m²) is gevloerd met volle eiken parket, beschikt over een houtcasette Flam en maatkasten. Via de grote raampartijen hebt u toegang tot het terras en kan u genieten van een prachtig aangelegde tuin met vijver.
De keuken is super geïnstalleerd (Miele: inductie kookvuur, dampkap Ventomatic met motor op de zolder, ijskast, vaatwas, microwave, elektrische oven 90 cm van Gaggenau). Deze leefkeuken beschikt eveneens over grote raampartijen tot op de grond met toegang tot de 2 terrassen. Verder loopt u door naar een dubbele, praktische garage met vele kasten/berging en zolder.
De eerste verdieping telt 4 volwaardige slaapkamers/bureau met parket, 2 badkamers en een praktische wasplaats.
Verder beschikt de woning over een groot atelier (9.5 x 8.5m) met toilet en lavabo. Deze ruimte kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.
Door de praktijk en het atelier is deze villa uiterst geschikt voor een dokter, tandarts, vrij beroep, zelfstandige, samengestelde/grote gezinnen, kangeroe woning, … enz.
Bekijk ook de video https://www.youtube.com/watch?v=ywKqe0PVE3M&t=16s of contacteer Marianne, 0478 38 12 88, voor een bezoek.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in