Galmaarden

Woning

bar 1 920 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Charmante woning in het landelijke Galmaarden met paardenstal en piste.

Deze woning is binnen gedeeltelijk gerenoveerd met behoud van de authentieke stijl, maar moet verder opgefrist worden. Van uit de tuin kan u genieten van het mooie landschap, de rust en 100% privacy.
Gelijkvloer: grote leefruimte met grote leefkeuken die rechtstreekse toegang biedt tot de tuin, ruime badkamer (douche, lavabo en hangtoilet), 2 slaapkamers en een droge kleder.
1ste verdieping : een afgewerkte studio die bestaat uit een leefruimte met open keuken, badkamer met douche (plaats voor wasmachine en droogkast), apart toilet, slaapkamer en berging. (is voorzien dat mits een kleine ingreep een aparte ingang gecreëerd kan worden, elektriciteit en verwarming kan ook gemakkelijk gescheiden worden)
Buiten: een terrein van 1920 m2 met een degelijke paardenstal (105m2), een piste, de weide en een garage.
Extra troeven: overal dubbel glas, geïsoleerd nieuw dak 2006, elektriciteit conform AREI en klein beschrijf mogelijk!
Ligging: op 10 min. rijden van de muur van Geraarsbergen, op 15 min. van het Provenciaal Domein De Gavers en op 20 min. van Ninove.
Deze gezellige woning heeft veel ruimte en biedt tal van mogelijkheden in het groene Galmaarden. Uiterst geschikt voor mensen die houden van de natuur en de rust.
Voor meer info of een bezoek contacteer Karin: 0468.12.68.62


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in