Evergem

Woning

bar 500 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Te renoveren ruime woning met drie slaapkamers en garage

Op een mooi perceel treft u deze half open bebouwing met vele mogelijkheden. Het gelijkvloers omvat een hal, ruime lichtrijke living, een extra leefruimte met aanpalend de keuken en de badkamer. De eerste verdieping omvat drie slaapkamers. Via een vaste trap bereikt u een bruikbare zolderruimte. Hier heeft u de mogelijkheid een vierde slaapkamer te creëren. Het dakgebinte is in goede staat. De liefhebber zal de vele authentieke materialen weten te appreciëren.
De eigendom is goed georiënteerd en omvat nog een tuin, garage en pergola. Het is een zeer kindvriendelijke buurt met alle dagelijkse noden in de onmiddellijke omgeving (warenhuizen, openbaar vervoer, scholen,…). De nabijgelegen R4 en expresweg E34 zorgen voor vlot woon-werkverkeer.
Ben je een handige harry en wil je starten aan een betaalbare prijs, dan kan je van deze eigendom een mooie ruime gezinswoning maken met de mogelijkheid tot het creëren van vier slaapkamers en veel bewoonbare oppervlakte. De woning is energetisch volledig te renoveren, doch u kan genieten van verschillende steunmaatregelen en een mooie vrijstelling op uw verkooprechten. De woning is op afspraak te bezoeken op zaterdag 3 november. De vermelde prijs is een vanafprijs.
Voor meer inlichtingen over deze prijsvriendelijke uitzonderlijke opportuniteit, bel Gunther


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in