Erembodegem

Boonhofstraat 3

€ 539 000

Woning

bar 405 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

Prachtige moderne woning met bedrijfsgebouw

Bel snel naar Karin voor een bezoek: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62
Deze solide woning met atelier/bedrijfsgebouw vinden we in de Boonhofstraat nr.3 in Erembodegem, in een rustige straat en toch in de onmiddellijke omgeving van de opritten van de E40 in Aalst richting Brussel en Oostende. De ideale gelegenheid om uw bedrijfsactiviteit te combineren met wonen. Het gebouw werd zeer energiezuinig opgetrokken en heeft een zeer gunstig EPC: 206kWh/m².
Langs de grote sectionale poort kom je in de bedrijfsruimte van ruim 200m2 en via een aparte ingang heb je toegang tot het ruime bureel van 25 m2 dat via een groot raam zicht heeft op de bedrijfsruimte. Daarnaast is een kitchenette en een extra berging voorzien.
De bedrijfsactiviteit en de privé-woning kunnen perfect gescheiden blijven. Via de lichtrijke inkomhal van de woning met open trap en apart gastentoilet kom je in een grote slaapkamer met aansluitende badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbel lavabomeubel. Op de verdieping vinden we de ruime leefruimte van 60m2 met open keuken van 14m2, een extra slaapkamer en een tweede douche-/badkamer en apart toilet. Het terras van ruim 20m2 ligt volledig privé en heeft toegang vanuit de living, de keuken én de slaapkamer. Een topstaaltje architectuur!
TROEVEN: commerciële ligging, vlotte verbinding naar Aalst en opritten E40, moderne architectuur, centrale verwarming op aardgas met hoogrendementsketel, elektriciteit volledig conform, zeer ruime bewoonbare oppervlaktes, afwerking in kwalitatieve materialen, ideale combinatie werken en wonen, …Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in