Eine

Nestor de Tièrestraat 199

€ 260 000

Woning

bar 280 m²
bar 3
bar Neen
bar Neen

Zeer ruime volledig te renoveren HOB met handelsfunctie!

Deze te renoveren eigendom met woonst en handelsfunctie kan u terugvinden op een commerciële ligging pal in het centrum van Eine! Dit met scholen, winkels, openbaar vervoer, … op wandelafstand. De commerciële ligging en zeer ruime bruikbare oppervlaktes bieden deze eigendom veel potentieel voor het uitbaten van een handelspand! Indeling gelijkvloers: ingerichte handelsruimte, werkplaats, eetruimte, ruime professionele keuken, aparte koelcel, tal van bergruimtes en de deels overdekte binnenkoer. Op de eerste verdieping vinden we een ruime eet- en leefruimte met aansluitend de keukenruimte en de eerste slaapkamer terug. Op de tweede verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en de badkamer. Verder is er de ruime zolder die mogelijkheid biedt tot het inrichten van extra slaapkamers! Tot slot zijn er 2 ruime kelderruimtes (+- 55m²) die nog extra bergruimte bieden.
Mits een grondige renovatie heeft deze eigendom ENORM VEEL POTENTIEEL!
TROEVEN: Zeer ruime oppervlaktes, commerciële ligging met naastgelegen parkeerplaatsen, stevige bouw met betonnen roostering, CV op aardgas, …
EPC: 622 kWh/m². Info en/of bezoek, contacteer Inge, 0495/29.99.15Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in