Eeklo

Garenstraat 13

€ 215 000

Woning

bar 70 m²
bar 3
bar Neen
bar Neen

Moderne instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers in het stadscentrum van Eeklo

Bel snel Gunther 0478/77.05.22, op een topligging, dichtbij alle dagelijkse noden, treft u deze instapklare, zeer verzorgde en energiezuinige stadswoning. Na de inkomhal is de woonkamer volledig open gemaakt. Deze leefruimte omvat een sfeervolle gashaard, passend in het strak modern interieur. Aansluitend bevindt zich een open en volledig geïnstalleerde keuken.
Op de eerste verdieping wordt u verrast door een luxueuze badkamer met ligbad en inloopdouche, afgewerkt met duurzame materialen. Een tussenliggende ruimte is ingericht als inloopdressing, uitgevend op de master bedroom. Het ontbreken van een tuin wordt hier mooi gecompenseerd met een ruim en zongericht terras in hardhout. Onder het dakgebinte bevinden zich nog twee mooi afgewerkte slaapkamers met ingemaakte kasten. U heeft nog de mogelijkheid om in de nabijheid een garage te huren.
Prijs-kwaliteitverhouding kent deze stadswoning zijn gelijke niet. Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en verzilver nog snel uw woonbonus! Uiteraard is deze woning eveneens een ideaal investeringspand met een mooi rendement. Na afspraak bent u van harte welkom op de enige kijkdag op woensdag 30 oktober, een bod vanaf vernoemde prijs is wenselijk…Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in