Eeklo

Molenstraat 88

€ 449 000

Woning

bar 257 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Centraal gelegen, prachtig afgewerkte handelswoning

Deze woning laat zich als totaalrenovatie (inclusief alle leidingen, sanitair, elektriciteit) meteen voelen aan de voorgevel. Via de inkomhal aan de zijkant van de woning wordt u geleid naar een traphal die toegang biedt tot alle woongelegenheden. Het gelijkvloers is deels handelsruimte die momenteel fungeert als kapperszaak en met een oogstrelende kwaliteit is afgewerkt. Uitbatingsmogelijkheden zijn hier legio: vrij beroep, praktijkruimte, commerciële ruimte,… Achteraan het gebouw is er een privatieve, extra brede garage voor een wagen EN fietsen/motorfiets.
De eerste verdieping biedt toegang tot een aangename, rustgevende leefkeuken van 28m2, met een mooi, ruim leefterras van 50m2. U geniet daar bijzondere privacy. Via de gang passeert men een wasplaats, waarna u in een grote leefruimte van 56m2 terechtkomt. Ze is opgesplitst in een woonkamer en eetplaats en voelen aan als 1 harmonieus geheel, waarbij u meteen de smaak voelt waarmee deze ruimtes werden ingericht.
Op de tweede verdieping is er een ruime slaapkamer voor kinderen van 24m2, gevolgd door een strakke badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en een toilet. Een tweede slaapkamer met dressing van 28 m2 biedt u alle comfort en rust. Zij kan worden opgesplitst in 2 slaapkamers.

Er zijn verder nog 2 extra ruimtes die – mits een opfrisbeurt – naar believen kunnen worden ingevuld en een ruime kelder van 16 m2.
Laat u leiden door de charmes van deze unieke woning en contacteer ons voor een bezoek via gunther@cornelis-partners.be of floris@cornelis-partners.be , tel: 0478 770 522 of 0476 330 322.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in