Eeklo

Woning

bar 120 m²
bar 4
bar Neen
bar Ja

Charmante volledig gerenoveerde gezinswoning met 4 slaapkamers in het stadscentrum van Eeklo

Op een topligging treft u deze instapklare, zeer verzorgde en energiezuinige woning dewelke in 2014 duurzaam is gerenoveerd. Bij de renovatie zijn de authentieke elementen gerespecteerd. Op het gelijkvloers treft u vooraan een gastentoilet en een praktische wasplaats/berging waar tevens alle nutsvoorzieningen zijn ondergebracht . De hal omvat naast de trap een toegang tot een droge kelder. De woonkamer straalt charme en gezelligheid uit. Aansluitend bevindt zich een open en hyper-geïnstalleerde moderne keuken die baadt in het licht. Van hieruit en onder het goedkeurend oog van mijnheer pastoor heeft u zicht op een verzorgde onderhoudsvrije stadstuin met een overdekt terras. Dankzij de zuidwest oriëntering is de zon nooit ver weg.
Op de eerste verdieping wordt u verrast door twee volwaardige slaapkamers en een luxueuze badkamer met toilet. De tweede verdieping omvat nogmaals twee mooi afgewerkte slaapkamers. Via een vaste trap bereiken we de zolderruimte met een onberispelijk gebinte en geïsoleerd dak.
Hoge energiefacturen hoeft u hier niet te vrezen want de woning is prima geïsoleerd en wordt verwarmd aan de hand van een centrale verwarming op aardgas, met als basis een energiezuinige hoogrendementsketel.
U vindt alle dagelijkse noden zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en kinderopvang op wandelafstand. Woon-werkverkeer verloopt heel vlot dankzij de nabij gelegen Grote Baan N9 richting Gent en de expresweg E34 Antwerpen-Knokke.
Prijs-kwaliteitverhouding kent deze stadswoning zijn gelijke niet. Laat deze unieke kans niet aan u voorbij gaan en bel Gunther voor een vrijblijvende bezichtiging.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in