Eeklo

Hendrik Consciencestraat 25

€ 225 000

Woning

bar 160 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Mooie verzorgde en recent gerenoveerde gezinswoning met 3 slaapkamers en tuin

Nabij het stadscentrum van Eeklo en toch zeer rustig gelegen, treft u deze instapklare verzorgde gezinswoning met drie slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en tuin. De woning is reeds grondig gerenoveerd en biedt u alle comfort. Het gelijkvloers omvat een inkom, een ruime open living met eetplaats, centraal een volledig geïnstalleerde open keuken en een luxueuze badkamer met ligbad en douche. Op de verdiepingen wordt u verrast door drie volwaardige slaapkamers waarbij u onder het dak eventueel een vierde slaapkamer kan creëren. De woning wordt verwarmd met een energiezuinige cv op aardgas. Hoge energiefacturen hoeft u hier niet te vrezen dankzij de prima berekende energiescore van 178 kWh/m².
Op wandelafstand treft u de meest courante dagelijkse noden en voorzieningen (openbaar vervoer, school, kinderopvang, warenhuizen,…). Het betreft tevens een zeer kindvriendelijke buurt met fiets- en wandelpaden die leiden naar het natuurdomein Het Leen.
De uitstekende ligging, de mogelijkheid voor 4 slaapkamers, de instapklare toestand en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding maken van deze woning een unieke opportuniteit. Start 2019 fantastisch en kom op zaterdag 5 januari 2019 langs op de enige kijkdag. Na afspraak bent u van harte welkom, bel Gunther 0478/77.05.22.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in