Eeklo

Woning

bar 100 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Klassevolle authentieke gerestaureerde burgerwoning in het centrum van Eeklo

In een verkeersluwe straat treft u deze hoogkwalitatieve eigendom, refererend naar de grandeur van toen. Achter de monumentale voorgevel schuilt een prachtig afgewerkt interieur en veel bewoonbare oppervlakte. Bij de renovatie zijn de meest duurzame materialen verwerkt en is de authenticiteit gerespecteerd. Het gelijkvloers omvat een lichtrijke zit-en leefruimte met tussenin de open hyper geïnstalleerde keuken waar elke hobbykok van droomt. De vrijstaande gashaard zorgt voor warmte en gezelligheid. Een afzonderlijke berging geeft uit op een tweede toegangsdeur. Uw proviand kan u kwijt in een praktische droge kelder. Met een boek in de hand neemt u plaats op het zonnig terras. U treft twee volwaardige verdiepingen. De eerste omvat twee ruime slaapkamers en een prachtige afgewerkte luxueuze badkamer. Onder het dakgebinte bevindt zich een ruime loftachtige derde slaapgelegenheid. Gezien de oppervlakte is het hier perfect mogelijk om een vierde slaapkamer te creëren. Beide verdiepingen beschikken over een eigen zonnig terras met alle voorzieningen.
De woning is energetisch voorbeeldig gerenoveerd, hetgeen heeft geresulteerd in een zeer gunstige berekende energiescore. Hoge energiefacturen hoeft u hier niet te vrezen.
U treft alle dagelijkse noden op wandel- of fietsafstand (scholen, openbaar vervoer, warenhuizen, kleinhandel, kinderopvang,…). Indien nodig kan u beschikken over twee autostaanplaatsen en een in de nabijheid gehuurde garagebox.
Deze unieke eigendom kent qua potentieel en afwerking zijn gelijke niet. De kalkoen hier nuttigen is misschien wat kort bij, een bezoek is echter wel haalbaar. Kom deze prachtige eigendom met eigen ogen aanschouwen tijdens de enige kijkdag op zaterdag 15/12. Na telefonische afspraak bent u van harte welkom. Bel Gunther 0478/77.05.22


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in