Eeklo

Woning

bar 120 m²
bar 4
bar Neen
bar Ja

Volledig gerenoveerde gezinswoning met 4 slaapkamers in het stadscentrum van Eeklo

Deze instapklare, zeer verzorgde en energiezuinige woning is in 2014 duurzaam gerenoveerd en bevindt zich in een perfecte staat van onderhoud. Deze woning wordt gekenmerkt door een zeer hoge afwerkingsgraad. Op het gelijkvloers treft u een voorplaats dienstig als wasplaats/berging. De hall omvat naast de trap een toegang tot een praktische droge kelder. De woonkamer straalt charme en gezelligheid uit. Aansluitend bevindt zich een open en hyper-geïnstalleerde moderne keuken die baadt in het licht. Van hieruit en onder het goedkeurend oog van mijnheer pastoor heeft u zicht op een verzorgde onderhoudsvrije stadstuin met een overdekt terras. Dankzij de zuidwest oriëntering kan u genieten van mooie zonsondergangen.
Op de eerste verdieping wordt u verrast door twee volwaardige slaapkamers en een luxueuze badkamer met toilet. De tweede verdieping omvat nogmaals twee mooi afgewerkte slaapkamers. Via een vaste trap bereiken we de zolderruimte met een onberispelijk gebinte en geïsoleerd dak. Ook op zolder is de afwerking en het comfort doorgetrokken.
De woning wordt verwarmd aan de hand van een centrale verwarmingsinstallatie, gevoed door een energiezuinige hoogrendements gasketel, lage energiekosten zijn hier troef. U vindt alle dagelijkse noden zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en kinderopvang op wandelafstand.
Prijs-kwaliteitverhouding kent deze stadswoning zijn gelijke niet. U bent van harte welkom op de enige bezoekdag aanstaande zaterdag 21 juli. Graag uw aanwezigheid bevestigen via het nummer 09/274.15.58. De vermelde prijs is een indicatie. Laat deze unieke kans niet aan u voorbij gaan!


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in