Drongen

Woning

bar 308 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Ruime gezinswoning met grote tuin op een rustige ligging te Drongen.

Deze gezinswoning vinden we terug op een mooi perceel van 308m² in het rustige Drongen, met een zeer vlotte bereikbaarheid dankzij de op en afrit van de R4. Bij het binnenkomen komen we via de inkomhal direct terecht in de living (22m²) met een rechtstreeks zicht op de zuid gerichte tuin.
Naast de woonkamer komen we in de vernieuwde keuken (10m²) met toegang naar de garage (12m²) Eveneens via het bijgebouw vinden een handig bergruimte alsook de ruime badkamer (12m²)
Aan bergruimte is in deze ruime woning zeker geen gebrek. Via de trap in de inkomhal vinden we nog eens 4 slaapkamers (10m², 17m², 14m² en 7m²) Bovenop de 1ste verdieping komen we via de reeds vaste trap in de ruime (nog af te werken) zolderruimte van maar liefst 40m²!
De Zuid gerichte tuin telt maar liefst 250m² en geeft een oase van rust op een doch zeer vlot bereikbare ligging.

Dubbele beglazing is reeds aanwezig in de woning alsook verwarming via aardgas; de elektriciteit is ook gekeurd en conform de wetgeving.

Kortom indien deze woning u aanspreekt kan u gerust contact opnemen met Alex Casteels: 0487/410.892 of via Alex@cornelis-partners.be


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in