Destelbergen

Woning

bar 4 150 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Te renoveren open bebouwing met een grote oppervlakte

ABSOLUTE TOPPER, deze te renoveren woning heeft een goede verbinding met de R4, dit zorgt voor een vlot woon-werkverkeer. Het gelijkvloers omvat een inkom, een ruime living, eetkamer, douche kamer en keuken. Er is ook een kelder en een berging aanwezig. Op het eerste verdiep hebt u drie slaapkamers. Op de zolderverdieping is er een mogelijkheid om een vierde grote slaapkamer te bouwen. Het dakgebinte is in goede staat. De woning is energetisch volledig te renoveren.
De eigendom is goed georiënteerd en omvat een op te frissen terras/tuintje. Een extra troef is de ruime achtergelegen garage of werkplaats, toegankelijk via de naastgelegen oprit. Aan de achterkant hebt u ook nog een groot perceel grond. Goed voor paardenliefhebbers.
Ben je een handige harry en wil je starten aan een betaalbare prijs, dan kan je van deze eigendom een mooie ruime gezinswoning maken met de mogelijkheid tot het creëren van vier slaapkamers en veel bewoonbare oppervlakte.
Voor meer inlichtingen over deze prijsvriendelijke uitzonderlijke opportuniteit, bel Laurent 0492/08/45/74Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in